Karin Roozendal

Mijn naam is Karin Roozendal. Het prachtige vak Osteopathie voer ik uit in twee multidisciplinaire praktijken, Praktijk aan het Kantorencentrum Schuttersveld te Enschede.

Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als osteopaat en heb mij verder ontwikkelen in het behandelen van mensen met chronische ziekte beelden en mensen waarin in de regulaire geneeskunde geen aantoonbare klachten te vinden zijn en toch klachten houden. Mijn visie is ‘de klacht is nooit het symptoom’. Een osteopaat is specialist in het bewegingsapparaat en heeft kennis van alle gewrichten, spieren en zenuwen in het lichaam, daarbij verdiepen wij ons in de organen en wat er binnen in de organen afspeelt. Door mijn kennis te verbreden met , orthomoleculaire therapie, Chinese geneeskunde, homeopathie, hormonale systeem, emotionele systeem en voedingsleer ben ik nog beter in staat om signalen van het lichaam te begrijpen en onderliggende oorzaak op te sporen.

Mijn passie is om mensen die zelfbewust zijn of willen worden te helpen. Dit doe ik onder anderen door het delen van mijn kennis om zo het zelfherstellende vermogen van je lichaam aan te spreken. Een juist balans tussen, beweging, voeding, stress belasting is hierbij essentieel.

Vanuit het hormonale deel en het zien van het grote belang van een lichaam dat gezond en fit in het leven staan, richt ik mij ook zwangere vrouwen of moeders in spé. Door te zorgen dat het lichaam optimaal belastbaar is en kennis mee te geven hoe het lichaam werkt van moeder en kind, zal dit ten goede komen van moeder en kind.