Osteopathie. Is dat iets voor jou?

Heb jij uiteenlopende klachten zoals buikklachten, hoofdpijn, pijn aan je gewrichten of spierpijnen? Krijg jij de ene na de andere lichamelijke klacht?
Of is jouw lichaam uit balans na een val, operatie, ziekte, drukke periode, regelmatig medicijngebruik of een langdurig verkeerd voedingspatroon?

Jouw klachten zijn een signaal dat jouw lichaam hulp nodig heeft om het natuurlijke evenwicht te herstellen. 

Wat doen we bij osteopathie? 

Wij pakken niet één afzonderlijke klacht aan, maar wij kijken naar al jouw klachten. We herstellen jouw natuurlijk evenwicht vanuit de oorzaak, waardoor de klachten langzaam verminderen en zelfs voorkomen kunnen worden in de toekomst. Wij werken samen met jou, om jouw gezondheid te verbeteren.

Wat doen wij?

Wie zijn wij

Wij zijn een jong en ervaren team, met liefde en passie voor osteopathie. Binnen ons vak hebben wij onze specialisaties en werken intensief samen als team. Samen streven wij er na om jouw vitaliteit en gezondheid te optimaliseren. Een gezond lichaam verhelpt zelf verstoringen en brengt het lichaam weer in evenwicht. Is het lichaam uit balans? Dan kunnen er klachten ontstaan, wij benaderen het lichaam in zijn totaliteit en pakken de klacht aan van uit de kern. Wij behandelen blokkades in gewrichten en bewegingsbeperkingen rondom de organen. Om klachten in de toekomst te voorkomen geven we advies over o.a. voeding, bewegen en bewust leven. Onze missie is om samen met de patiënt aan zijn herstel te werken en hem/haar in zijn kracht te zetten.

Karin

Hengevelde

Annelotte

Borne

Maaike

Borne

Laatste nieuws

Wanneer kom je met je baby naar de osteopathiepraktijk?

Heeft jouw zoon of dochter een voorkeurshouding of een afplatting van het hoofdje? Zie je dat jouw baby vaak onrustig is veel spuugt en veel huilt? Heeft jouw kleine geen...

Wat zeggen onze klanten